BODY CONTOUR GEL

Door de samenstelling van de Zeewier extracten en de essentiele olie, heeft de body contour Gel een optimaal afbreek effect op de onderhuidse vet cellen.

Het menthol extract stimuleert de doorbloeding van de huid waardoor ook de werking van de afvalstoffen worden gestimuleerd.

De cel van de huidstructuur zorgt vervolgens voor een mooi en glad resultaat.

Gebruiksaanwijzing:

Via massage aan te brengen op de probleem zones.
Om een extra goed resultaat te krijgen is het aan te raden na de massage het gemasseerde gedeelte in te wikkelen met wikkelfolie zodat er een sterker werking van de gel zal optreden..

De nieuwste massage techniek om plaatselijk af te slanken zonder medische ingreep.

Door middel van verschillende massagetechnieken wordt de cellulite grond aangepakt waardoor de huid strakker, gladder en slanker wordt. De meest voorkomende probleemgebieden zijn de buik, billen, heupen, benen, armen en borsten.
Met deze massagevorm verliest uw cliënt gegaraneerd centimeters in omvang.
De afslankmassage helpt het lichaam te reinigen van afvalstoffen, gifstoffen en opgehoopt vocht. De afslankmassage is een goed alternatief voor lyposuctie. Door de stevige, krachtige en diepe massagetechniek wordt de huid niet alleen mooier en gladder maar wordt ook de omvang minder.

Onderzoek

Uit onderzoek is het volgende gebleken:
op meer dan vijf belangrijke meetpunten was het gemiddelde omvangverlies 12,5 cm.
Een persoon verloor alleen al in haar taille 7,6 cm. De meeste dames merkte dat ze één of twee kledingmaten kleiner hadden na de behandelingen zonder noemenswaardige gewichtsverlies. Resultaten zijn niet direct zichtbaar in één behandeling, gemiddeld zijn er 8 behandelingen nodig voor het gewenst resultaat.

 

Contra-indicaties

Absoluut: Ziekte met hoge koorts; hartklachten; algehele malaise (niet nader geduide toestand van vermoeidheid en niet goed voelen); overmatige histamine reactie van de huid gepaard gaande met jeuk; hemofilie; bij gebruik van bloed verdunnende middelen, defecte huid (contra-indicatie van plaats)zwangerschap en een allergie voor de ingrediënten van de body contour gel(zeewier extract/menthol)

Relatief: spierspasme; maligne (kwaadaardige) tumoren, ernstige neurologische aandoeningen.

Winkelwagen

  • dhl
  • ideal
  • HACCP
  • msds
  • proef dier vrij

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2009 - 2024 De Oliebaron | sitemap | rss