Sandelhout-west (amyris balsamifera L.)

Sandelhout-west (amyris balsamifera L.)

Omdat Sandelhout door te jong te kappen schaars aan het worden is, werd naarstig gezocht naar een vervanger.

Amyris (ook wel Sandelhout-west genoemd) is zo`n vervanger en wordt veel gebruikt in parfums en cosmetica.

Werking:

stijve spieren, herstel na ziekte, depresieve angsttoestanden, huidirritaties, droge handen en voeten, vermoeidheid en bij diverse huidaandoeningen o.a. pukkeltjes, striae, rimpels, ontstekeningen en zweertjes. De olie is antiseptisch en werkt kalmerend.

Winkelwagen

Aanbieding

  • dhl
  • ideal
  • HACCP
  • msds
  • proef dier vrij

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2009 - 2020 De Oliebaron | sitemap | rss