Dode Zee Scrubzout / diverse geuren

brengt u het genot van een heerlijk zachte, gezonde en soepele huid!

Door uw huid te scrubben met DeOliebaron Dode Zee Scrubzout verwijdert u dode huidcellen met als resultaat een heerlijk zachte en soepele huid. Als gevolg van de ronddraaiende masserende beweging met het Doze Zee Scrubzout wordt de doorbloeding van de huid op een hoger niveau gebracht, de vetverbranding gestimuleerd en uw huid gevoed met de vele rijke mineralen uit de Zee. De Zee bevat ruim 40 verschillende mineralen, halogenen en sporenelementen. Deze unieke samenstelling zorgt ervoor dat DeOliebaron Dode Zee Scrubzout een helende en therapeutische werking heeft op uw huid.
 

DeOliebaron Dode Zee scrubzout is van uitzonderlijk hoge kwaliteit!

Door uitgebreid onderzoek is ons bekend geworden welke vorm en korrelgrootte van zoutkristallen het meest geschikt is om uw huid te scrubben. Door gebruik van fijne Dode Zeezout wordt uw huid tevens gevoed met vele mineralen, halogenen en sporenelementen. De toevoeging van hoogwaardige etherische oliën geeft DeOliebaron Dode Zee Scrubzout een aangename verschijning en geur. Om het optimale scrubeffect te krijgen is bewust gekozen om geen emulsie of gel toe te voegen aan DeOliebaron Dode Zee Scrubzout waardoor u meer dode huidcellen verwijdert en dus een zachtere huid krijgt.

DeOliebaron Dode Zee Scrubzout, eindelijk een scrub die écht werkt!

Gebruik

DeOliebaron Dode Zee Scrubzout is het beste te gebruiken tijdens de saunagang of tijdens een douche.

- Voor het douchen draait u het deksel alvast los
- Tijdens het douchen stapt u onder de waterstraal vandaan en pakt u een klein handje DeOliebaron Dode Zee Scrubzout (het is geen probleem als het een klein beetje nat wordt)
- Met ronddraaiende bewegingen masseert u het scrubzout zachtjes over de huid
- Pak geregeld een nieuwe hoeveelheid scrubzout en scrub hiermee uw hele lichaam met uitzondering van het gezicht.
- Na het scrubben stapt u weer onder de waterstraal van de douche en spoelt u het scrubzout van u af.
- Vervolgens kunt uw lichaam wassen met doucheschuim of zeep waarna u meteen het effect zult ervaren van DeOliebaron Dode Zee Scrubzout, een heerlijk zachte, gezonde en soepele huid!

Winkelwagen

  • dhl
  • ideal
  • HACCP
  • msds
  • proef dier vrij

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2009 - 2024 De Oliebaron | sitemap | rss